Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Sinebrychoffin talon pihasta; maalaus

sisällön kuvaus: Muurin ja matalan kaari-ikkunaisen rakennuksen rajaama pihanäkymä iltahämärässä. Pihalla lapsi, koira ja pensasaitaa leikkaava mies. Aidan takana levittäytyy puisto,

jonka toisella puolen Sinebrychoffinkadun talorivistöä; oikeassa reunassa

kohoaa punatiilisen makasiinin torni.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Sinebrychoffin talon pihasta; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
D76-3
Mitat
mitat, 46,5 x 60,5 x 1,7 (20160202)
kehysmitta, 56,6 x 71,5 x 3
Merkinnät
merkintä, v.y. Joh. Gebhard -29
Valmistus
valmistusaika: 1929
materiaali / tekniikka, öljy kankaalle
Gebhard, Johannes, taiteilija
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä, 14.09.2004 - 12.02.2006
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus