Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Meritullintori; maalaus

sisällön kuvaus: Työmiehiä purkamassa tiilirakenteista kivitaloa, jonka paikalle valmistui 1951 Helsingin suomalaisten ja ruotsalaisten evankeelisluterilaisten seurakuntien omistama toimistotalo.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Meritullintori; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
A299-1
Mitat
mitat: 23,9 x 31,8 cm
kehysmitta, 41,5 x 51,5 x 1,6
Merkinnät
merkintä, v.a. Severuso.a. MERITULLIN TORI (epäselvä päiväys) -49
Valmistus
valmistusaika: 1949
materiaali / tekniikka, akvarelli, guassi, lyijykynä paperille
Hölttä, Severus, taiteilija
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä, 14.09.2004 - 12.02.2006
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus
532 kuvataide (luokitus)
331 rakentaminen (luokitus)