Sökning

Meritullintori; maalaus

Työmiehiä purkamassa tiilirakenteista kivitaloa, jonka paikalle valmistui 1951 Helsingin suomalaisten ja ruotsalaisten evankeelisluterilaisten seurakuntien omistama toimistotalo.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Toivari Esko HKM2002 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
© Kuvasto
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Meritullintori; maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
A299-1
Mått
23,9 x 31,8
41,5 x 51,5 x 1,6
Anteckningar
v.a. Severus; o.a. MERITULLIN TORI (epäselvä päiväys) -49
Bruk
1949
akvarelli, guassi, lyijykynä paperille
Helsinki, Meritullintori 3 - Meritullinkatu 4
Hölttä S. (Severus), Tekijä
Utställningar
Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi,
Ämnen
Klassifikation