Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Renlundin rautakauppa Malmilla; maalaus

sisällön kuvaus: Kaksi pääty kadulle päin olevaa rakennusta. Vasemmalla yksikerroksinen liiketalo, jossa teksti RAUTAKAUPPA K.H. RENLUND JÄRNHANDEL, ja sen vieressä kolmikerroksinen rakennus, jossa alin kerros kivijalassa ja korkeat portaat päädystä

toiseen kerrokseen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Renlundin rautakauppa Malmilla; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
A299-2
Mitat
mitat: 20,4 x 32,0 cm
kehysmitta, 41,5 x 51,5 x 1,6
Merkinnät
merkintä, v.a. Severus -37o.a. Malmi
Valmistus
valmistusaika: 1937
materiaali / tekniikka, akvarelli, guassi, lyijykynä paperille
Hölttä, Severus, taiteilija
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä, 14.09.2004 - 12.02.2006
Aiheet
Luokitus