Sökning

Renlundin rautakauppa Malmilla; maalaus

Kaksi pääty kadulle päin olevaa rakennusta. Vasemmalla yksikerroksinen liiketalo, jossa teksti RAUTAKAUPPA K.H. RENLUND JÄRNHANDEL, ja sen vieressä kolmikerroksinen rakennus, jossa alin kerros kivijalassa ja korkeat portaat päädystä toiseen kerrokseen.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Esko Toivari HKM 2002 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
© Kuvasto
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Renlundin rautakauppa Malmilla; maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
A299-2
Mått
20,4 x 32,0
41,5 x 51,5 x 1,6
Anteckningar
v.a. Severus -37; o.a. Malmi
Bruk
1937
akvarelli, guassi, lyijykynä paperille
Helsinki,
Hölttä S. (Severus), Tekijä
Utställningar
Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi,
Ämnen
Klassifikation