Sökning

Lakkolaisia Arabian tehtaan edessä; maalaus

Kommunistien organisoima laiton lakko, jonka tarkoituksena oli aikaansaada mellakka; virkavalta paikalla turvaamassa lakkoon liittymättömien työpaikalle pääsyn.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Esko Toivari HKM 2002 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
© Kuvasto
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Lakkolaisia Arabian tehtaan edessä; maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
A299-4
Mått
24 x 32 (51,4x41,4)
42 x 52 x 2 (mitattu kuplamuovissa)
Anteckningar
o.a. Severus; v.a. ARABIAN TAISTELU 22/10 -48
Bruk
1948
akvarelli,guassi,lyijykynä paperille
Helsinki, Hämeentie 135
Hölttä Severus, Tekijä
Utställningar
Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 14.9.2004 - 12.2.2006. näyttely HKTM 2006
Ämnen
Klassifikation