Haku

Maitoa punnitaan Elannon meijerissä, Lintulahdenkuja 2. Kaikukatu 6, Sörnäinen

Maitoa punnitaan Elannon meijerissä, Lintulahdenkuja 2. Kaikukatu 6, Sörnäinen. Taustalla pöydällä näkyy maitotonkkia. Mies kaataa maidon pieneen altaaseen, johon on yhdistetty vaaka. Kunkin tuottajan maitomäärä punnitaan, ja punnittu maito valutetaan alempana oleviin suurempiin altaisiin. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Maitoa punnitaan Elannon meijerissä, Lintulahdenkuja 2. Kaikukatu 6, Sörnäinen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Lintulahdenkuja 2
Aiheen aika
193203 ennen
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N192888
Mitat
13x18
Kuvaustiedot
193203 ennen
Helsinki, Lintulahdenkuja 2
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus