Sörnäisten ranta; maalaus

Näköala Torkkelinmäeltä etelään. Etualalla kalliota, taempana rinteessa matalia taloja, huvilatontti Surutoin. Keskellä Sörnäisten satamaa harmaine varastorakennuksineen. Oikealla korkeita kivitaloja. Taustalla Katajanokkaa ja Kruunuhakaa.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sörnäisten ranta; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1050
Mitat
43,7 x 53,5 x 1,6
51,2 x 61,3 x 3,3
Merkinnät
kiilakehyksessä: A.Makkonen 1928. Helsinki näköala. Tukholman ja Oslon näyttelyssä 1929.
Valmistus
1928
öljy kankaalle
Helsinki, Torkkelinmäki. Pengerkatu. Pengerpuisto.
Makkonen Arvo, Tekijä
Aiheet