Lakitieteen tohtori, Nya Pressen -lehden päätoimittaja Axel Lille

Lakitieteen tohtori, Nya Pressen -lehden päätoimittaja Axel Lille. Ruotsalaisen kansanpuolueen (rkp), Svenska folkpartiet (Sfp) ensimmäinen puheenjohtaja (1906-1917). Teosofian harrastaja. -- negatiivi, lasi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Lakitieteen tohtori, Nya Pressen -lehden päätoimittaja Axel Lille

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika

Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N5696
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
ajoittamaton Helsinki,
Ståhlberg K. E., Valokuvaaja
Aiheet