Päätoimittaja Eero Erkko (1860-1927)

Päätoimittaja Eero Erkko (1860-1927). Päivälehden (1889-) perustaja, Helsingin Sanomien (1904-) päätoimittaja, kansanedustaja säätyvaltiopäivillä, Nuorsuomalaisen puolueen perustajia ja puheenjohtaja. -- negatiivi, lasi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Päätoimittaja Eero Erkko (1860-1927)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika

Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N5698
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
ajoittamaton Helsinki,
Nyblin Daniel, Valokuvaaja
Aiheet