Haku

muistitaulu; ostoslista; ostosmuistio

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg digikuva 2014 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistitaulu; ostoslista; ostosmuistio

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
E36-5381
Mitat
kork 29 cm, leveys 13,5 cm, syvyys 1 cm
Merkinnät
ELANNOSTA ostettavista tavaroista ei ole kotona: Etikka Herneet Inkivääri Jauhot: peruna ruis vehnä Juusto Kaakao Kardemumma Kahvi Kalja Kaneeli Kristallisooda Kuiv. hedelmät Laakerinlehdet Lantut Leipä Luumut Makaroonit Mantelit Margariini MunatMuskottipähkinät Neilikat Paistinrasva Perunat Pippurit Porkkanat Puhdistusjauhe Punajuuret Rusinat Ryynit: kaura manna ohra riisi tattari Saippua Senappi Siirappi Silakat Sillit Sipulit Sitruunat Sokeri: jauhe kide pala TeeTulitikut Vanilja Voi
Valmistus
1920 - 1930 -luku
teollinen
metalli pelti, puu

Suomi
Käyttö
Helsinki
Osuusliike Elanto, Käyttäjä
Näyttelyt
Teollisia unelmia Hakasalmen huvila 16.9-31.12.2008. Kunnon kansalainen Hakasalmen huvila 9.6.2006 - 15.6.2008
Aiheet
Luokitus