Haku

Turun kasarmi, ratsastava kasakka Kampin harjoituskentällä

Turun kasarmi, ratsastava kasakka Kampin harjoituskentällä. Sama rakennus näkyy kuvassa N540 vasemmassa laidassa (tässä kuvassa havaittavissa myös sama tiilinen pylväs tai uloke) sekä kuvassa N351 oikeassa laidassa. -- repronegatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Turun kasarmi, ratsastava kasakka Kampin harjoituskentällä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika

Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N102324
Mitat
6x9
Kuvaustiedot
Helsinki,
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus