Haku

Siltasaaren sirkusmaneesin pihaa

Siltasaaren sirkusmaneesin pihaa. Sirkus Nouveau Cirquen englantilainen sirkustirehtööri Hubert Cook vanh. sirkushevosen selässä. Sirkuskatu 2 - 4 ( = Paasivuorenkatu 2 ). Hubert Cook oli aikansa kuuluisin taitoratsastaja. Vieraili Helsingissä vuosina 1886, 1905 (maaliskuussa) ja 1907 (maaliskuussa). -- , , mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit mahdollisesti kenraali Babtshenko / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Siltasaaren sirkusmaneesin pihaa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Paasivuorenkatu 2
Aiheen aika
1904 tai 1905
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N103952
Kuvaustiedot
1904 tai 1905
Helsinki, Paasivuorenkatu 2
mahdollisesti kenraali Babtshenko, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus