Mannerheimintie 76 - Humalistonkatu 2. Nk "Sipoon kirkko", liikennelaitoksen työntekijöille rakennettu asuintalo

Mannerheimintie 76 - Humalistonkatu 2. Nk "Sipoon kirkko", liikennelaitoksen työntekijöille rakennettu asuintalo. Arkkitehti Waldemar Aspelin, 1905. Talossa oli 75 asuntoa, enimmäkseen yksiöitä. Rakennus purettu 1978. -- repronegatiivi, filmi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Mannerheimintie 76 - Humalistonkatu 2. Nk "Sipoon kirkko", liikennelaitoksen työntekijöille rakennettu asuintalo

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Mannerheimintie 76 - Humalistonkatu 2
Aiheen aika
1971
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N257716
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
1971
Helsinki, Mannerheimintie 76 - Humalistonkatu 2
Wikström Yngve, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus