Doktor E. Erikson, Tohtori E. Erikson; mainos, ilmoitus, tiedote

kaksikielinen lääkärin vastaanoton mainos: Tohtori E.Erikson. Sörnäs, Nya Fogelvik. Telef. 351. Vastaanottaa sairaita kello 9-11 e.p. ja !/2 5 - 6 j.p. Ottaa ulos hampaita ja parantaa pienempiä haavoja. Kutsumista sairaiden luoksi joka aika vuorokaudesta. Halvat hinnat. Köyhiä hoidetaan ilmaiseksi

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Resurssin tyyppi Valokuva
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Doktor E. Erikson, Tohtori E. Erikson; mainos, ilmoitus, tiedote

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLVII-4327
Mitat
kork 22 cm, lev 28,7 cm
Valmistus
1889
teollinen
paperi
Suomi, Helsinki
Käyttö
1889
Helsinki
Suunnittelu
Suunnittelu
Aiheet
Luokitus