Haku

Linja-auto asema, Kamppi

Linja-auto asema, Kamppi. Taustalla Salomonkatu 3-5, 1. Kuvattu Simonkadulta. Etualla mm: Chevrolet Bel Air 1956 (kolmas vasemmalta), Mercedes-Benz 170 (AY-855), IFA F9 (BA-419), Chevrolet 1939 (BE-657). Taaempana vasemmalta oikealle mm.: Ford Fordson Thames kuorma-auto, Ford Zephyr Six, Volvo PV 444, Morris Minor (UA-629), Buick Special 1938 (musta). -- negatiivi ja vedos, lasi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Grünberg Constantin / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Linja-auto asema, Kamppi

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Salomonkatu 3-5, 1
Aiheen aika
1957
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N24688
Mitat
9x12 18x24
Kuvaustiedot
1957
Helsinki, Salomonkatu 3-5, 1
Grünberg Constantin, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus