Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

leikkikalu; sorsaemo ja poikaset; työntölelu

fyysinen kuvaus: Emolintua ja kaksi poikasta, puuta, nyörillä toisiinsa kytketty lintuperhe. Lintujen ruumis puolipallonmuotoinen, pää pallonmuotoinen, kaikilla suora kaula ja erillinen nokka.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

leikkikalu; sorsaemo ja poikaset; työntölelu

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLII-549
Mitat
mitat, pit 24 cm, lev 8 cm, kork 8,5 cm
Merkinnät
merkintä, Pohjassa leima Aarikka Made in Finland
Valmistus
valmistusaika: 1973
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Materiaali, puu mänty koivu naru metalli
Suomi
Aarikka, valmistaja
Aiheet
Luokitus
322 puutyö (luokitus)
524 pelit ja leikit (luokitus)