Haku

Siltasaari ja Pitkäsilta

Siltasaari ja Pitkäsilta. Siltasaarenkatu 1, 3, 2-10, Pitkänsillanranta 1. Vasemmalla vaskenvalajamestari G. Lindströmin huvila, oikealla kauppaneuvos A. Gaddin huvila, etualalla pyykkilaitureita Siltavuorenrannassa. -- repronegatiivi vedos, filmi lasi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Hoffers Eugen / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Siltasaari ja Pitkäsilta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Siltasaarenkatu 1, 3, 2-10 Pitkänsillanranta 1
Aiheen aika
n 1866
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N2429
Mitat
9x12 13x18 13x18
Kuvaustiedot
n 1866
Helsinki, Siltasaarenkatu 1, 3, 2-10 Pitkänsillanranta 1
Hoffers Eugen, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus