Haku

Käräjäelämää sekä sokkoleikkiä; piirros

Ylhäällä vasemmalla: Sokkoleikin alku, herra Krågel istuu silmät peitettynä mamselli Rultanderin sylissä. Ylhäällä oikealla: Sokkoleikki käynnissä, mies silmät peitettynä juoksee huoneessa toiseen, tuoli kaatuu, muut huoneessa olevat kaatuilevat, virnistelevät ja kuhertelevat. Pappi polttaa viereisessä huoneessa piippua. Alhaalla keskellä: Käräjäelämää, suuri huone, takaseinän vieressä sänkyrivi. Sängyissä ihmisiä, seinällä vaatteita, keskellä ikkuna ja pöytä, jonka päällä boolimalja.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit PalomÃ_ki, Tiina / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Käräjäelämää sekä sokkoleikkiä; piirros

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2006-33
Mitat
34,5 x 59,5
Merkinnät
oy Huruledes Befallningsman Krångelin fann sig så väl i Mamsell Rultanders famn, att han...;vy ) De roliga aftonen hos Comminister Wirulius; ka Tings-lifet
Valmistus
tussipiirros
Helsinki,
Mannerheim August, Tekijä
Aiheet
Luokitus