Sökning

Kenraalikuvernöörin talo; grafiikka

Kenraalikuvernöörin talo Eteläesplanadin ja Fabianinkadun kulmasta nähtynä. Etualalla kadulla jalankulkijoita ja hevosvaunuja.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit G18056 Riitta von Koch HKM 2012 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Kenraalikuvernöörin talo; grafiikka

Sparad:
Materialtyp Grafik
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXIV-1-12
Mått
6,3 x 9,7 (7,8 x 11,2)
Anteckningar
ka GENERALGUVERNÖRS-HUSET; ky 12.
Bruk
1866
värilitografia
Helsinki, Eteläesplanadi. Fabianinkatu.
Liewendal Frans Oskar, Tekijä
Ämnen
Klassifikation