Aleksanterin yliopisto (Helsingin yliopisto) Senaatintorin länsireunalla, rakennuksessa alkuperäiset ikkunat

Aleksanterin yliopisto (Helsingin yliopisto) Senaatintorin länsireunalla, rakennuksessa alkuperäiset ikkunat. Kuvan etualalla vuokra-ajureita. "Fotografiska vyer af Helsingfors" -kansiosta, "Universitetet". -- vedos, paperi pahvi, mv

Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Aleksanterin yliopisto (Helsingin yliopisto) Senaatintorin länsireunalla, rakennuksessa alkuperäiset ikkunat

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Photo
Aiheen paikka
Helsinki, Unioninkatu 34
Aiheen aika
1860 -luku
Organisaatio HKM
Inventaarionro
D3344 ab
Mitat
22_5x17 P27x22
Kuvaustiedot
1860 -luku
Helsinki, Unioninkatu 34
Hårdh Carl Adolf, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus