Haku

Näkymä Jätkäsaarelta Helsingin rantaan; maalaus

Pitkä kapea puulaituri Jätkäsaaren puolella, luultavasti Ahdinkadun päässä ennen ranta-alueen täyttämistä. Taustalla Ruoholahden rakennusmassasta kohoaa luultavasti entinen tupakkatehdas Fennian tehdasrakennus Ruoholahdenkadun ja Köydenpunojankadun kulmassa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G15922 Yehia Eweis HKM 2020 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Jätkäsaarelta Helsingin rantaan; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1627
Mitat
35,5 x 53,5
45 x 63
Merkinnät
v.a. Alex Rapp 28/1 20
Valmistus
1920
öljy kankaalle
Helsinki, Jätkäsaari. Ruoholahti.
Rapp Alex, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 15.9.2004-12.2.2006; ollut sijoitettuna kaupunginarkiston toimitiloissa1970-luvulta kesään 2004; Hulluna Helsinkiin -6.12.2015
Aiheet
Luokitus