Pohjoisesplanadin ja Unioninkadun kulma; maalaus

Kesäinen katunäkymä, jossa vasemmalla Kappeliesplanadin puita, oikealla 1820-luvulta olevia kolmikerroksisia kivitaloja Pohjoisesplanadilla, ensimmäisenä kauppias Uschakoffin rakennuttama talo Unioninkadun kulmassa . Aurinkoiselle jalkakäytävälle hahmoteltu jalankulkijoita.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pohjoisesplanadin ja Unioninkadun kulma; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
O09-2
Mitat
37 x 50; kehys 47,7 x 60
47,7 x 60
Merkinnät
o.a. Enroth -45
Valmistus
1945
öljy kovalevylle
Helsinki, Pohjoisesplanadi 19, 21. Unioninkatu 28.
Enroth Erik, Tekijä
Näyttelyt
Mieliala - Helsinki 1938-1945, HAM Helsingin taidemuseo 18.10.2019-1.3.2020.
Aiheet
Kuvaustiedot G3080 HKM Markku Hyvönen 2018