Viaporin kapina 1906, Hakaniemen mellakka

Viaporin kapina 1906, Hakaniemen mellakka. Suojeluskuntalaisten muodostama Hakasalmenkadun (=Keskuskadun) poikki ulottuva ketju suojeluskuntalaisten kokoontumispaikan Hakasalmenkatu 3:n (=Keskuskatu 7) edessä. -- negatiivi, lasi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Viaporin kapina 1906, Hakaniemen mellakka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Keskuskatu 7
Aiheen aika
02.08.1906
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N39049
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
02.08.1906
Helsinki, Keskuskatu 7
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet