Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Venäjän valtakunnan duuman jäseniä nauttimassa lounasta ensimmäisten yksikamaristen valtiopäivien avajaisien jälkeen 25

sisällön kuvaus: Venäjän valtakunnan duuman jäseniä nauttimassa lounasta ensimmäisten yksikamaristen valtiopäivien avajaisien jälkeen 25.5.1907 Esplanadin kappelissa. Hvost (sos), Jefremoff (kad), Bakunin (kad), Leppänen (työväen puolue), Gavriloff (sos. rev.)

Brotskij

(kirjeenvaihtaja).

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Venäjän valtakunnan duuman jäseniä nauttimassa lounasta ensimmäisten yksikamaristen valtiopäivien avajaisien jälkeen 25

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Valokuva
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
N62902
Mitat
mitat: 9,0 x 12,0 cm
Kuvaustiedot
kuvausaika: 25.05.1907
Materiaali, filmi
Brander, Signe, valokuvaaja
Aiheen paikka
Aiheen toimija
Bergmanson, G.E.
valtiopäivät
Aiheet
Luokitus