Haku

Salmisaari, Sundholmsvillan

Salmisaari, Sundholmsvillan. Ylärivissä toinen oikealta on Rolf Viitaniemen isoäiti Amanda Sundström (huvilan omistaja). Ed. vasemmalle on Amandan poika Knut Sundström, sylissä olevan lapsen edessä myös Amandan poika Ludvig Sundström. Lapsi on Rolf Viitaniemi, jonka isä Vilho Viitaniemi oli naimisissa Amandan tyttären, Elsan kanssa. Rapulla huopahattu päässä istuva poika on Amandan sisaren poika Hugo Granström ja istuvat tytöt Elina ja Cecilia Niemi ovat Rolf Viitaniemen serkkuja. Muut ovat Amandan työntekijöitä. -- repronegatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Salmisaari, Sundholmsvillan

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Salmisaari
Aiheen aika
1916
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N260922
Mitat
6x9
Kuvaustiedot
1916
Helsinki, Salmisaari
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus