Kuvan alle pohjustuspahviin painettu teksti "Nya theatern"

Kuvan alle pohjustuspahviin painettu teksti "Nya theatern". Kuvan alla, sen vasemman alakulman alle on pohjustuspahviin painettu teksti "Photogr. af C.A. Hårdh". Uusi teatteritalo (Nya teatern), nykyinen Ruotsalainen teatteri, valmistunut v. 1866, Esplanadin puiston puolelta katsottuna. -- vedos pohjustettu, paperi pahvi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Kuvan alle pohjustuspahviin painettu teksti "Nya theatern"

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Pohjoisesplanadi 2
Aiheen aika
1866 jälk
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G29890
Mitat
22,5 x17 P28,5x23
Kuvaustiedot
1866 jälk
Helsinki, Pohjoisesplanadi 2
Hårdh Carl Adolf, Valokuvaaja
Aiheet