Hermanni; maalaus

Näkymä Vellamonkadun ja Violankadun kulmasta länteen. Vasemmalla Violankatua (1-7?), oikealla oleva asuintalo Violankatu 4. Mäen yläosassa Hämeentie 94 (näkyy vain luonnosmaisesti). Talvinen näkymä; aurattu tie kääntyy oikealle loivassa ylämäessä, jossa vasemmalla puolen aidan takana vanhaa rakennuskantaa, oikealla pensaiden ja puiden kehystämä rakennusryhmä. Taustalla Hämeentien varteen ja läheisyyteen jo nousseita kerrostaloja.

Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hermanni; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
O41-1
Mitat
30 x 40; kehys 40,5 x 50,5
40,5 x 50,5
Merkinnät
v.a. F. Hautala -42; ks lisätiedot
Valmistus
1942
öljy puulle
Helsinki, Violankatu. Hämeentie.
Hautala Frans, Tekijä
Näyttelyt
Mieliala ? Helsinki 1939-45. Hakasalmen huvila 18.10.2019 - 30.8.2020; Helsingin kaupungin museo: Ystävyydellä ? Helsingin kaupunginmuseon ystävien lahjoituksia 20.1.?25.4.2010. Helsingin kaupunginmuseo, Sofiankatu 4.
Aiheet
Kuvaustiedot G47293 HKM Yehia Eweis