Haku

Helsingin pommituksista, Pietarinkatu 12; maalaus

Etualalla tiilirakenteisen asuinrakennuksen pommituksissa vaurioituneet ylimmät kerrokset, taustalla Pietarinkadun toisella puoleen sijaitsevia kerrostaloja.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G47314 HKM Yehia Eweis 2019 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin pommituksista, Pietarinkatu 12; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
O41-2
Mitat
38,5 x 46,5
51x 59,5
Merkinnät
v.a. Harald Smedberg 1944; takana: Helsingin pommituksista helmikuussa 1944. Pietarinkatu 12
Valmistus
1944
öljy kankaalle, liimattu puulle
Helsinki, Pietarinkatu 12
Smedberg Harald, Tekijä
Näyttelyt
Mieliala ? Helsinki 1939-45. Hakasalmen huvila 18.10.2019 - 30.8.2020. Helsingin kaupungin museo: Ystävyydellä ? Helsingin kaupunginmuseon ystävien lahjoituksia 20.1.?25.4.2010. Helsingin kaupunginmuseo, Sofiankatu 4.
Aiheet
Luokitus