Haku

laskutikku kotelossaan

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digi 2006 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

laskutikku kotelossaan

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
O45-1
Merkinnät
kynällä kaiverrettu "KAUPUNGINKANSLIA", Albert Nestler A.G. D.R Patent ' Rietz', No 23 R/3, Herman Lindell Helsinki Helsingfors, Import
Valmistus
1960 -luku?
teollinen
muovi, puu, kotelo pahvia

Saksa
Albert Nestler A.G., valmistaja Herman Lindell, maahantuoja / jälleenmyyjä
Käyttö
Helsinki, Pohjoisesplanadi 21-13, kaupunginkanslia, kansliapäällikön huone
Kaupunginkanslian kansliapäällikkö, Käyttäjä
Laskutikku perustuu logaritmisiin asteikkoihin, sillä voi jakaa, kertoa, tehdä yhdistettyä jako- ja kertolaskua, neliöidä ja kuutioida, trigonometriset funktiot, eksponentit, potenssit, koronkorko, juuret, logaritmit ym
Aiheet
Luokitus