Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Rafael Hällfors; maalaus

Nuoren miehen rintakuva puoliprofiilista, esittää filosofian maisteri Rafael Ferdinand Hällforsia (1887-1935); Helsingin Sanomien talouspäällikkö vuodesta 1919 kuolemaansa saakka. Lyhyt tukka, luultavasti myös pienet viikset, sinertävä leveäliepeinen puvuntakki, taitetut paidankauluksen kärjet.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rafael Hällfors; maalaus

Rafael Hällfors
maalaus
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Maalaus
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
N36-40
Mitat
49,2 x 39,5 x 2,5
60,5 x 51 x 7
Merkinnät
v.a. Sulho Sipilä; ks myös lisätiedot
Valmistus
1910 -luvun loppu
öljy kankaalle
Helsinki,
Sipilä Sulho, Tekijä
Aiheet
Luokitus