Haku

Helsingin satama, Jätkäsaaren laituri; maalaus

Satamanäkymä Hietalahdesta Jätkäsaareen päin. Laituriin kiinnittyneen aluksen takana Lars Sonckin 1935 piirtämä punatiilinen varasto L 2. Edessä luonnontilaista rantaa, mahdollisesti telakan alueelta, taustalla vasemmalla ehkä Munkkisaaren tehdasrakennuksia.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Juho Nurmi HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin satama, Jätkäsaaren laituri; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
O40-1
Mitat
47 x 67
62,5 x 82,5 syv 8,5 cm kehyslistan lev 9 cm
Merkinnät
va Ali M-hjelm
Valmistus
1930 -luku
öljy kankaalle
Helsinki, Jätkäsaarenlaituri. Hietasaarenkuja.
Munsterhjelm Ali, Tekijä
Aiheet
Luokitus