Haku

Pasila

Pasila. Hannankadun pohjoispuolella olevia taloja Leankadun ja Raakelinkadun välillä. Vasemmalla Leankatu 12, oikealla Raakelinkatu 9. -- negatiivi ja vedos, filmi paperi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pasila

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
N21458
Mitat
6x9 18x24
Kuvaustiedot
1963
Helsinki, Hannankatu
Grünberg Constantin, Valokuvaaja
Aiheen paikka
Aiheen aika
1963
Aiheet
Luokitus