Haku

Tanssiaispuku 1860-luvulta

Tanssiaispuku 1860-luvulta. Kuulunut Kauppaneuvoksetar Kiseleffille. Rouva Kiseleffillä oli puku yllään valtiopäivätanssiaisissa vuonna. 1863. Puvun omistaa rouva Kirsti Gallen-Kallela. Kuvassa Neiti Sylvia M Talling.. Kts. Eeva nro 4 vuodelta 1941. -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Grünberg Constantin / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tanssiaispuku 1860-luvulta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Helsinki Suomi - Finland
Aiheen aika

Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N8327
Mitat
12_5x17_5
Kuvaustiedot
Helsinki, Helsinki Suomi - Finland
Grünberg Constantin, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus