Haku

Brändön pioneerit; maalaus

Brändö pionjärer, AB Brändö villastadin perustajat; Kulosaareen 1907 perustetun huvilayhdyskunnan 10-vuotisjuhlassa 12.5.1917 paljastettu ryhmämuotokuva. Tilaisuudessa esitetyn, arkkitehti Bertel Jungin kirjoittaman kupletin perusteella tunnistetut pöydän ääreen kokoontuneet henkilöt ovat: istumassa vasemmalla insinööri Anders Kramer, oikealla arkkitehti Armas Lindgren ja hänen takanaan insinööri Rupert von Nandelstadh. Pöydän takana vasemmalta oikealle arkkitehdit Karl Lindahl, Oscar Bomansson ja Lars Sonck, virkapukuinen insinööri Julius Stjernvall, kauppias Axel Ståhle, arkkitehti Bertel Jung ja johtaja Allan Granfelt. Pöydällä kartta, karahvi, pulloja ja laseja. Seinällä kaksi taulua, joista toinen isokokoinen maalaus.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit dia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Brändön pioneerit; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVIII-261
Mitat
164 x 195
Merkinnät
ei
Valmistus
1917
öljy kankaalle
Helsinki,
Sjöström Vilho, Tekijä
Aiheet
Luokitus