Sökning

Oy Kolmio, piharakennus; Kauppiaankatu 4; Helsinki

Rakennuksen julkisivumateriaalina on harmaa rappaus. Pulpettikatto jossa musta konesaumattu pelti/kumi kate. Kattoterassi. 1

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Savola Kristiina / Helsingin kaupunginmuseo
Fotodatum 02.10.2014
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Oy Kolmio, piharakennus; Kauppiaankatu 4; Helsinki

Sparad:
Materialtyp Byggnad
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Design
1903
Werner von Essen, Pääsuunnittelija ; Kauno S. Kallio, Muu suunnittelija
Tillverkning
Rakennuksen perustukset ovat luonnonkiveä. Rakennuksen runkona on tiilimuuri.
Helsinki, Kauppiaankatu 4
Bruk
1904
Käyttöönottovuosi
Klassifikation