Haku

Navetta; Peltokyläntie 4; Helsinki

Siltamäen palvelutalon historiikin mukaan kivinavetta on vuodelta 1927. Kookas, vaaleaksi maalattu L-muotoinen tiilirakennus, mansardikatto, joka osin huopaa ja osin peltiä. Erikoispiirteenä on sisäkulmaan sijoitettu ullakon ajoluiska. Rakennus on 1900-luvun alun maatalousrakentamisesta edustava esimerkki. 2 Joitain muutoksia sisätiloissa. Ullakolle rakennettu lämmintila verstaaksi.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika lokakuu 2007
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Navetta; Peltokyläntie 4; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Valmistus
1888
tiili
Helsinki, Peltokyläntie 4
Käyttö
1890-luku
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus