Haku

Bulevardi 7; Helsinki

Kellarin ja pohjakerroksen korjaus v. 1962, arkkitehti Olli Kuusi. Peruskorjaus 1965-68, arkkitehti Olli Kuusi. Peruskorjaus vv. 1977-80, arkkitehti Olli Kuusi. Keskinäisen vakuutusyhtiö Varman toimistotalo edustaa 1930-luvun funktionalistista arkkitehtuuria. Kahdeksankerroksisen rakennuksen julkisivu on symmetrinen. Pääaiheena ovat kahdet erkkerit isoine ikkunoineen. Kahdeksantena kerroksena on kattokerros pergoloineen.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 28.11.2007
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Bulevardi 7; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1938; 1939
Oiva Kallio, Pääsuunnittelija ; arkkitehti Olli Kuusi, Muu suunnittelija
Valmistus

Helsinki, Bulevardi 7
Käyttö
13.5.2021
Käyttöönottovuosi
Luokitus