Haku

Kalevankatu 20; Helsinki

Muutoksia kellarissa v. 1973, arkkitehti Eino Tuompo. Välipohjien vahvistus v. 1984. Esteettömyys, ilmastointi v. 1985. 1. kerroksen ulkoseinä v. 1985, Eino Tuompo. Peruskorjaus v. 1993, julkisivun ikkunankarmit alumiinia, kattomuodon muutos, lauhduttimet, arkkitehtitoimisto Larkas ja Laine. 1960-luvun selkeälinjainen toimistorakennus, jonka ensimmäisessä kerroksessa on liikehuoneistoja. Julkisivun betonielementit on päällystetty klinkkerillä, nauhaikkunoiden ikkunanpielet ovat kuparipeltiä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 2007 marraskuu
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kalevankatu 20; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1966; 1967
Eino Tuompo, Pääsuunnittelija ; arkkitehtitoimisto Larkas ja Laine, Muu suunnittelija
Valmistus
betoni
Helsinki, Kalevankatu 20
Käyttö
6.5.2021
Käyttöönottovuosi
Luokitus