Haku

Lönnrotinkatu 13; Helsinki

Muutos v. 1966, Rainer Hackman. Liikehuoneisto v. 1972, Erkki Karvinen. Sisätilat v. 1973, arkkitehtitoimisto Juhani Kivikoski. Pihaluiska, oven lippa v. 1974, Jukka Laurila. Myymälä aulaksi v. 1977, Pekka Perjo. Sisätiloja v. 1978, arkkitehtitoimisto Juhani Kivikoski. Yläpohja v. 1986, arkkitehtitoimisto Lindqvist ja Uosukainen. Ravintolan ilmastointi v. 1989, Tuula Huttunen. Uusi porrashuone v. 1995, arkkitehti Sirén. Ilmastointi ja sisätiloja vv. 2000-02, R-H Laakso. Pihaikkunat alumiinia v. 2005, Eero Nuorti. Yksinkertaisen viisikerroksisen toimistorakennuksen julkisivussa on nauhaikkunat, ja sen ensimmäinen kerros on sisäänvedetty. Ikkunanpuitteet ovat alumiinia, ja julkisivu on päällystetty sileällä minerit-levyllä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 29.11.2007
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Lönnrotinkatu 13; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1961; 1963
Erkki Karvinen, Pääsuunnittelija ; Rainer Hackman. Arkkitehtitoimisto Juhani Kivikoski. Jukka Laurila. Pekka Perjo. Arkkitehtitoimisto Lindqvist ja Uosukainen. Tuula Huttunen. Sirén. Markku Lehtinen. R-H Laakso. Eero Nuorti., Muu suunnittelija
Valmistus
betoni
Helsinki, Lönnrotinkatu 13
Käyttö
13.5.2021
Käyttöönottovuosi
Luokitus