Haku

Lönnrotinkatu 11; Helsinki

Porrashuone v. 1986, Lindqvist. Liikehuoneiston muutos v. 1997, Pentti Hietanen. Liikehuoneiston ikkunat, sisäpiha v. 2002, Jorma Multala. Alumiinilevyllä vuorattu selkeälinjainen toimistorakennus, jonka ensimmäisessä kerroksessa on liikehuoneistoja. Ikkunoiden välissä olevat tuuletusritilät rytmittävät julkisivua, samoin betonielementtien muoto.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 29.11.2007
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Lönnrotinkatu 11; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1971; 1972
J. Mikkilä, Pääsuunnittelija ; Paavo Mykkänen. Lindqvist. Jorma Multala. Pentti Hietanen., Muu suunnittelija
Valmistus
betoni teräsbetoni
Helsinki, Lönnrotinkatu 11
Käyttö
18.6.2021
Käyttöönottovuosi
Luokitus