Haku

Lönnrotinkatu 22, läntinen piharakennus; Helsinki

Läntinen piharakennus. Korjaus, mm. korotus kerroksella v. 1937, rakennusmestari Emil Svensson. Korjaus pommivaurioiden jälkeen v. 1945, arkkitehti Arvi Niiniluoto. Osittainen korjaus v. 1973, arkkitehti Kai Palmqvist. 3-4 kerrosta.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 12.12.2007
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Lönnrotinkatu 22, läntinen piharakennus; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1882
Aug. Boman, Pääsuunnittelija ; Rakennusmestari Emil Svensson. Arkkitehti Arvi Niiniluoto. Arkkitehti Kai Palmqvist., Muu suunnittelija
Valmistus

Helsinki, Lönnrotinkatu 22, läntinen piharakennus
Käyttö
1882
Käyttöönottovuosi
Luokitus