Haku

Kalasataman metroasema, laiturialue

Kalasataman metroasema, laiturialue. Takana vasemmalla Suvilahden voimalan (ent. Helsingin kaupungin kaasulaitoksen) kaasukello, Sörnäisten rantatie 20 (Pääskylänkatu 17). -- digitaalinen negatiivi, telefoto, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Nurmi Juho HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kalasataman metroasema, laiturialue

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kalasataman metroasema
Aiheen aika
27.04.2007
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G1170
Mitat
31.37 21.00 cm
Kuvaustiedot
27.04.2007
Helsinki, Kalasataman metroasema
Nurmi Juho HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus