Haku

Albertinkatu 31; Helsinki

V. 1939 uudisrakennus pommitetun ja vaurioituneen rakennusosan paikalle, rakennusliike H. Honkanen. V. 1968 varausuloskäytävä pihalle, Sune Norrbäck. V. 1969 muutos kellarissa ja V. 1973 muutos 1. kerroksen sisätiloissa, insinööri K. Rautiainen. V. 1992 As. Oy Filadelfia, uudisrakennus/muutos, vanhaa ulkoseinää, 1. kerroksen sisätiloja, 3. kerroksen toimistoja, toimistoja ullakolle, uudisosa pihalle, 2. kerros, väestönsuoja, Muoniovaarat Oy. V. 1993 ikkunat ja ovet, rakennusinsinööri Pekka Suhonen. V. 1996 ulko-ovet, lasi ja tammi, Veijo Teräsvuori. V. 2000 lämpörappaus palomuuriin, Veijo Teräsvuori. Terastirapattu viisikerroksinen funktionalistinen rakennus, jonka julkisivu on koristelematon ja ikkuna-aukotus symmetrinen. Ensimmäinen kerros on sisäänvedetty ja julkisivun oikeassa reunassa on sisäänvedetyt parvekkeet. Rakennuksessa sijaitsee kirkkosali maan alla.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 12.12.2007
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Albertinkatu 31; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1992
H. Honkanen, Pääsuunnittelija ; Sune Norrbäck. K. Rautiainen. Muoniovaarat oy. Rakennusinsinööri Pekka Suhonen. Veijo Teräsvuori. Arkkitehti Kaj Palmqvist. Arkkitehti Juha Lempinen., Muu suunnittelija
Valmistus
1939
betoni
Helsinki, Albertinkatu 31
Käyttö
28.7.2021
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus