Haku

Lönnrotinkatu 24; Helsinki

Sisäpiirustukset ja pankkisali 1969-70, Klaus Groth. Pankin ovi Lönnrotinkadulle v. 1974, Leena Kolinen. Ensimmäisen kerroksen koneellinen ilmanvaihto v. 1984, arkkitehtitoimisto Arkkitraavi. Sisätilojen muutos v. 1997, arkkitehtitoimisto Erkki Karvinen. Pankkisali myymäläksi, yösäilö ja pankkiautomaatti poistettu v. 1997, RD-suunnittelu. Ikkunat v. 1997, Fenestra. Selkeälinjainen viisikerroksinen toimistorakennus, jossa nauhaikkunat. Julkisivun materiaalina maalattu Kahitiili Kenitex.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 2007 marraskuu
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Lönnrotinkatu 24; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1968; 1970
Klaus Groth, Pääsuunnittelija ; Arkkitehtitoimisto Leena ja Gunnar Kolinen. Arkkitehtitoimisto Arkkitraavi / Valtonen. Arkkitehtitoimisto Erkki Karvinen., Muu suunnittelija
Valmistus
betoni, betonirunko, välipohjat kantavaa laattaa
Helsinki, Lönnrotinkatu 24
Käyttö
16.6.2021
Käyttöönottovuosi
Luokitus