Haku

Eerikinkatu 20, piharakennus; Helsinki

Kolmikerroksinen piharakennus on esimerkki pelkistetystä piha-arkkitehtuurista 1800- ja 1900-lukujen vaihteessa. Tontin rakennuskanta edustaa 1900-luvun alun kaupunkirakentamisen monivaiheisuutta.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 15.01.2008
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Eerikinkatu 20, piharakennus; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1901
Oskar Finkenberg, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Eerikinkatu 20, piharakennus
Käyttö
1901
Käyttöönottovuosi
Luokitus