Haku

Kalevankatu 31; Helsinki

Muutos kellarissa v. 1948. 1. kerroksen muutos v. 1955. Muutos kellarissa, pannuhuone v. 1973, arkkitehtitoimisto E.v. Ungern-Stenberg. Muutos 4. kerros, konehuone v. 1975, E. Puranen. 1. kerroksen ikkunoita suurennettu v. 2002, arkkitehtitoimisto Heikkilä ja Kauppinen. Viisikerroksinen sileäpintainen ja koristelematon toimistorakennus. Vaakalinjaiset 8-ruutuiset ikkunat antavat rakennukselle sen teollisuusrakennusmaisen ominaisilmeen. Sisäänkäynnin portaali on pelkistetty. Rakennus edustaa tyylillisesti 1930-luvun pelkistettyä muotokieltä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 15.01.2008
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kalevankatu 31; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1936; 1937
Ragnar Wessman, Pääsuunnittelija ; Arkkitehtitoimisto E.v. Ungern-Stenberg. E. Puranen. Arkkitehtitoimisto Heikkilä ja Kauppinen., Muu suunnittelija
Valmistus
betoni
Helsinki, Kalevankatu 31
Käyttö
18.4.2021
Käyttöönottovuosi
Luokitus