Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

projektori; Janus epidiaskop; epidiaskooppi

fyysinen kuvaus: Kuvanheijastin - epidiaskooppi "Janus Epidiaskop," Mustaksi maalattu suorakaiteen mallinen jalallinen laatikko. Laitteen päällä krominvärinen valoaukko, jonka yllä suunnattava peili.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

projektori; Janus epidiaskop; epidiaskooppi

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLIII-377 XXXXIII-377
Merkinnät
merkintä, JANUS EPIDIASKOP
Valmistus
valmistusaika: 1910 -1920 - luku n
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Materiaali, metalli
Saksa, Düsseldorf
Ed. Liesegang oHG, valmistaja
Käyttö
käyttöaika: - 1930 -luku ?
Helsinki, Saarenkatu 4
Kotikallion lastentarha, käyttäjä
Aiheet
Luokitus
416 laitteet (luokitus)
872 kouluopetus (luokitus)