Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Charlestonia ja bluesia käytännössä; maalaus

Tanssivia pareja hämyisässä salissa, miehillä univormut ja naisilla lyhyet iltapuvut. Taustalla oikealla soittaa kolmimiehinen orkesteri. Oikeassa laidassa tanssiva mies on Sulho Sipilä, takana vasemmalla istuu pöydän ääressä Björn Tötterman.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Charlestonia ja bluesia käytännössä; maalaus

Charlestonia ja bluesia käytännössä
maalaus
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Maalaus
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXVII-2251
Mitat
20 x 17,5 (n. 23,2 x 20 ppt:n valoaukko)
53,2 x 43,2 x 1,2
Merkinnät
ei
Valmistus
1927
muste ja guassi
Helsinki,
Hällfors-Sipilä Greta, Tekijä
Näyttelyt
Yö 20.11.2009 ? 16.1.2011 Sederholmin talo; Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi; Greta Hällfors-Sipilän muistonäyttely 1978, Taidesalonki; Taiteilijapareja, Retretti 1.6.?28.8.2011
Aiheet
Julkaisut
Luokitus