Haku

Katariina Saksilaisen katu 11 B; Helsinki

Nelikerroksinen, vapaasti seisova , julkisivultaan rapattu ja aumakattoinen, ulkoasultaan 1950-luvulle tyypillinen kerrostalo. Kulmissa ulosvedetyt parvekkeet. Ullakkokerroksen kulmassa iso, sisäänvedetty terassi. Tiilikatto. 4

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sari Saresto / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 2007
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Katariina Saksilaisen katu 11 B; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
Aarne Ervi, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Katariina Saksilaisen katu 11 B
Imatran Voima, Rakennuttajat
Käyttö
1953
Käyttöönottovuosi
Luokitus